Way Out West 2012

OBS! UTSÅLD HOS SJ.

Snart är det dags igen! Göteborg och Slottsskogen fylls med nya grymma artister och klubbscener. Nytt för 2012 är att festivalen utökar antalet festivaldagar från två till tre.

Armbandsuthämtning

Tänk på att du personligen måste hämta ut ditt festivalarmband. Det går inte att hämta ut armband till vänner och andra som inte är på plats.

Incheckning Stockholm Central

För dig som köpt din Way Out West-biljett hos SJ börjar upplevelsen lite tidigare. Under torsdagen kan du checka in redan på centralstationen i Stockholm. Du hittar oss centralhallen i höjd med avgångs- och ankomsttavlan mellan 07.00 – 19.00.

Utöver det ordinarie festivalarmbandet delar vi ut SJ-armband som ger dig exklusiv tillgång till vår lounge på festivalområdet. Där kan du slappna av en stund, köpa mat och dryck utan långa köer, surfa gratis på vårt WiFi och besöka våra vattentoaletter.

Incheckning Göteborg

I år sker all incheckning på plats i Slottsskogen med start kl. 12.00 redan på onsdagen. Om du har köpt din festivalbiljett hos SJ går du före i kön under hela onsdagen.

Res till Göteborg från 149 kr
När du köper festivalpass och tågresa samtidigt på webben, 0771-75 75 75 eller i SJ Resebutik kan du få tågresan från 149 kr i 2 klass och 249 kr i 1 klass. Distributionsavgift på 30- 60 kr kan tillkomma. För fullständig information om erbjudandena se länk under rubriken villkor nedan.